Ovo Smo Mi

e-Kolektor d.o.o

e-Kolektor d.o.o. je kompanija specijalizirana za gospodarenje otpadom. Započeli smo s radom u svibnju 2014. godine i danas raspolažemo s više od 200 osposobljenih i educiranih djelatnika te svim tehničkim sredstvima potrebnim za kvalitetno gospodarenje otpadom na području cijele Republike Hrvatske.

Sukladno registriranoj djelatnosti e-Kolektor d.o.o. posjeduje sve potrebne dozvole koje jamče da ste svoj otpad predali ovlaštenoj kompaniji. U postupanju s otpadom poštujemo sve zakonske propise i vodimo propisanu dokumentaciju.

Naša Orijentacija

Vizija

Naša vizija je postati vodeća kompanija za gospodarenje otpadom u regiji. Nadalje, naš je cilj biti prepoznat kao pouzdan, kvalitetan, učinkovit i efikasan partner u pružanju usluga gospodarenja otpadom. Želimo biti prvi odabir za naše postojeće i potencijalne klijente s obzirom na izvrsnost.

Također želimo osigurati uvjete za kvalitetan život pojedinca, ali i društva u cijelosti. To postižemo usredotočavanjem na zaštitu i očuvanje okoliša u skladu s praksom društveno odgovornog poslovanja.

Povrh toga, naš glavni cilj je omogućiti da otpad ponovno postane sirovina unaprijeđujeći procese recikliranja. Posljedično, smanjujemo eksplataciju prirodnih resursa i povećavamo razine zaštite okoliša.

Svi naše aktivnosti i djelovanja su usmjereni kako bi stvorili korist kako za naše klijente, tako i za okoliš

Misija

Misija nam je osigurati vrhunsku kvalitetu usluga za naše postojeće i buduće klijente u postupku sakupljanja, obrade i zbrinjavanja otpada. Također, želimo stvoriti dodanu vrijednost visokokvalitetnim sekundarnim sirovinama, koji se vraćaju u proizvodne procese, s ciljem zaštite okoliša i zadovoljenja potreba korisnika.

eKolektor d.o.o. želi uspostaviti partnerstvo s interesnim skupinama i pojedincima. Usredotočeni smo na zajedničku suradnju u razvoju učinkovitog gospodarenja otpadom. Cilj ove suradnje je trajno smanjiti količinu, obujam i štetne posljedice otpada.